Pony Booster 2.5kg chia/hamppu

Pony Booster 2.5kg chia/hamppu
Malli: 2.5kg
Pisteet: 0
Saatavuus: Varastossa
Hinta: 57.00€
ALV 0% 50.00€

Vaihtoehdot


* Pony Booster:

Määrä:  Lisää koriin
   - TAI -   

Chia de Gracian PONY BOOSTER sisältää kotimaista hampunsiementä tai chiaa, sinimailasta (alfa-alfaa), punajuurta, porkkanaa, omenarouhetta, ruusunmarjaa sekä nokkosta.

Valitse valikosta CHIA tai HAMPPU

Hamppu on hevosen loitava kuidun, omega-rasvahappojen sekä proteiinin lähde.

Chia-siemenet ovat hevosen loistava kuidun, omega-rasvahappojen sekä proteiinien lähde. Chia suojaa vatsan limakalvoja ja tasaa verensokeria, optimaalinen kaviokuumeherkille hevosille!

Sinimailanen sopii hevosen maksan ja munuaisen puhdistamiseen, nivelten ja luuston tukihoitoon, ihonhoitoon ja ruuansulatuksen tehostamiseen sekä yleiseen ravitsemustilan täydentämiseen. Sisältää mm. A-, B-, C-, D-, E- ja K-vitamiinia, proteiinia, kuituja, natriumia, kaliumia, magnesiumia, kalsiumia, fosforia, rautaa, sinkkiä ja seleeniä.

Punajuuri on monipuolinen kivennäisaineiden ja vitamiinien lähde. Se sisältää paljon kaliumia, kalsiumia, magnesiumia, natriumia, kuparia, rautaa ja sinkkiä, sekä A-, E-, C-, ja B-vitamiineja. Punajuuressa on myös mm. aineenvaihduntaan vaikuttavaa folaattia. Lisäksi punajuuri sisältää hevosen vatsalle hyvää kuitua.

Porkkana on ravinteikas ja hyvä A-vitamminen lähde, joka sisältää myös kivennäisiä ja hivenaineita.

Omenassa on hevosen vatsalle hyödyllistä pektiiniä, joka suojaa suolistoa, ehkäisee ruuansulatusvaivoja ja edistää suolen normaalia toimintaa. Omenassa on mm. A-, B-, ja C-vitamiinia, magnesiumia, kaliumia, fosforia ja rautaa.

Ruusunmarja ei juuri enää esittelyjä kaipaa. Siinä on runsaasti vitamiineja sekä vatsalle hyviä kuituja. Ruusunmarjan siemenet sisältävät nivelille hyvää rikkiä ja ruusunmarja on tehokas apu nivelille ja liikkuvuuden ylläpitämiseen.

Nokkonen on erittäin ravinteikas kasvi, joka sisältää runsaasti erilaisia hivenaineita ja mineraaleja, vitamiineja ja kuitua. Nokkonen on hyvä yleiskunnon kasvattaja, hyödyllinen ruuansulatukselle sekä ihon ja limakalvojen uusiutumiselle.

Annostus: Hevonen 500kg: 1dl-5dl, poneille suhteessa pienempi määrä. Suositellaan liotettavaksi lämpimässä vedessä yrttien avautumisen tehostamiseksi ja maun parantamiseksi. Hevosesi rakastaa tätä!

Ei lisä-tai säilöntäaineita!

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arviosi: HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Tähdet: Huonoa            Hyvää

Anna varmistuskoodi (alla kuvassa):Powered By iQShop
Konitori.fi verkkokauppa © 2018